Információk a honlapról

A gergely.us | novakgergely.hu oldal azért készült, hogy online is elérhető legyen internetes foglalatosságaim legjava.  Ha tetszik az oldal és annak tartalma, Like-old a a facebook-on! Amennyiben meg szeretnéd osztani véleményedet, megteheted a Kapcsolat lapon. 
/ Ide majd még lehet, hogy írok, de az is lehet, hogy nem.. 🙂  /

 

Az oldal felépítéséről…

Kezdőlap
A Kezdőlapon gyűjtöttem össze a legtöbb gyakran használt funkciót, mint a szótár, google keresés, időjárási információk, bejelentkezési menüpont. A jókedv fokozása érdekében minden lapbetöltéskor új “dailytag” jelenik meg. Olvasd be mobiltelefonoddal a QR kódot és elmentheted a kedvencek közé az oldal linkjét. Like-old a Facebook oldalt, hogy jó sok követője legyen! 🙂
Funny
Válogatott jókedv. Kedvenc vicces képeim, videóim és viccek oldala. Have fun!
Receptek
Kipróbált, finom receptek. /Forrás: saját gyűjtés, internet, szakácskönyvek, stb./
Alkalmazások
PC (windows) programok, Android játékok és alkalmazások kategóriák szerint csoportosítotttam azokat az alkalmazásokat, amiket érdemes kipróbálnod PC-den, laptopodon, telefonodon vagy tableted-en. Ez is szubjektív válogatás, ha szeretnéd, hogy felkerüljön más program is, írd meg itt!
Cikkek, leírások
Ismertetők, útmutatók és leírások tára egyelőre az alábbi témákban: xbox, Android, Nexus7, GalaxyS, otthoni multimédia, “NASsolás”. Akár még az is előfordulhat, hogy tovább bővítem ezeket egyéb kategóriákkal, netes infómorzsákkal, újdonságokkal. /feltöltés alatt/
Linkek
Linkmorzsák innen – onnan ömlesztve logókkal, majdnem rendezetten.
Kapcsolat
Küldj e-mailt, vagy elektronikus levelet!
Távsegítség
Interneten keresztül, távolról tudok segíteni, ha gépeddel, laptopoddal vagy egy programmal kapcsolatban kérdésed, problémád adódik.
Keresés
Az oldal jobb felső sarkában található a kereső modul. Kezdd el beírni a keresett kifejezést, néhány karakter után a modul felajánlja a találati listát, amire kattintva a keresett kifejezéshez tartozó oldalra jutsz. A “Még több eredmény” kifejezésre kattintva betöltődik az összes olyan hivatkozás, ami a keresett kifejezést tartalmazza.
Footer
Ez az alsó menüsáv: Itt találod a régi oldalam linkjét, ennek az oldalnak a linkjét, az oldaltérképet valamint az Improweb tevékenységét bemutató oldalt.

Az oldal szerkezeti felépítése az Oldaltérkép lapon található.

 

Technikai információk

  • Javascript funkciók, Flash: Az oldal fejlett DHTML, JavaScript, Flash és AJAX technológiát használ, ezért javasolt ezen funkciók engedélyezése a böngészőben. Kikapcsolt JavaScript esetén egyes funkciók (pl. animációk, widget-ek) egyáltalán nem fognak működni.
     
  • Felugró (pop-up) ablakok:A felugró ablakok engedélyezése egyes szolgáltatásokhoz szükséges (pl. fontos információk megjelenítése az oldal megnyitásakor), ezért kérjük a honlap használatához engedélyezze azokat a böngészőjében, a tűzfal vagy tartalomszűrő alkalmazásában.
     
  • Böngésző és felbontás: A honlap fejlesztésénél igyekszünk szem előtt tartani, hogy minél több böngészővel biztosítsuk a kényelmes használatot. Egyes szolgáltatások azonban megkövetelik olyan technikák alkalmazását, amelyek a régebbi böngészőkkel sajnos már nem működnek (pl.: Internet Explorer 6.0 és régebbi verziói). A honlap 1024×768 -as vagy ennél nagyobb felbontásnál jelenik meg megfelelően.

 

Az oldal megtekintéséhez és kényelmes használatához ajánlott böngésző:

  • Dokumentumok megnyitása, videó és audió állományok lejátszása A honlapon olvasható információk jelentős része rendelkezésre áll cikkhez kapcsolódó csatolás formában is (pdf és xls formátumban). Az oldalon található videó vagy audió állományok közvetlenül lejátszhatók, amennyiben számítógépén telepítve van az Adobe Flash bővítmény. A legtöbb videó HTML5 kompatibilis böngésző használata esetén Flash bővítmény nélkül közvetlenül a böngésző támogatásával is lejátszható.

 

Pin It on Pinterest