Cigánypecsenye

Hozzávalók:

  • 8-10 szelet  sertés tarja
  • szalonna
  • olaj
  • fokhagyma
  • pirospaprika
  • krumpli
Cigánypecsenye

Füstölt szalonna csíkokat megsütjük (olaj is kell hozzá). Ebben az olajban sütjük a húst is.
A tarját kiklopfoljuk, sózzuk, lisztben megforgatjuk és mindkét oldalát enyhén rózsaszínűre sütjük. (ne száradjon ki, puha legyen)
A megsült húsokat jól bekenjük apróra zúzott fokhagymával, az olajjal meglocsoljuk és szórunk rá pirospaprikát. Tálaláskor a sült szalonna szeleteket is rátesszük.
Sült krumplival a legfinomabb.

Cigánypecsenye
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest