Kefíres lángos

Hozzávalók:

  • 3 pohár kis kefír vagy 1 nagy
  • 3 dkg élesztő
  • 3 egész tojás
  • 1 púpozott ek. só
  • 1 kg liszt
Kefíres lángos

A hozzávalókat a cukros tejben felfuttatott élesztővel összekeverjük majd dagasztjuk. Ezután kiolajozott zacskóba, reklámszatyorba tesszük és legalább 1 éjszakára állni hagyjuk. Bő olajban kisütjük.
Hűtőben akár egy hétig is eláll, bár mindig előbb el szokott fogyni 🙂 .

Kefíres lángos
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal sütiket (cookies) használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi elveinket! | Rendben

Pin It on Pinterest